ETAŽNI LASTNIK, Ul. Lojzeta Hrovata 7, Kranj

 

ZAPISNIK

Sestanka lastnikov večstanovanjske stavbe UI. Lojzeta Hrovata 7, Kranj z dne 11.7.2013 ob 19-ti uri v skupnih prostorih hiše.
Zapisnik pripravila koordinatorka N. N.
Dnevni red:

1. Splošne informacije dosedanjega dela
2. Razno

Prisotnost etažnih lastnikov razvidna iz liste prisotnosti.

1/1 Lastniki obveščeni o trenutnem stanju možnosti koriščenja iz rezervnega sklada, z dnem 1.7.2013 znesek 9.608,90€ (priloga potrdila upravnika Domplan Kranj). Račun zneska za plačilo fasade 37.078,40€, Sandex d.o.o. Obvestilo o trenutnem stanju že plačanih obrokov 30.921,46€ za obnovo fasade in znesek preostalega plačila 6.156,94€.

1/2 Lastniki obveščeni o trenutnem delu, ki poteka v hiši (obnova stopnišča). Račun za plačilo izvajalca ob naročilu za obnovo stopnišča viden v oglasni deski. Izvajalcu se ponudi še, da priloži predračun za dodatna dela - menjava spodnjega traku roba stene in barvanje robu okoli kopelit stekel.

1/3 Etažni lastniki obveščeni o sankciji zoper g. Gradišar Janeza, ki nam povzroča vedno večjo škodo na skupnem vhodu v blok. Postopek poteka s strani nadzornega odbora hiše in upravnika v skladu z pravili, žal pa se g. Gradišar ne odzove na nobena vabila in se zadeva počasneje rešuje.

1/4 Etažni lastniki soglašajo, da se naslednji plan dela v hiši prične z izvajanjem po lastnem števcu za toplo in hladno vodo ( ločitvena veja za gretje).

2/1 Etažne lastnike se obvesti da njihova kolesa, ki se nahajajo na balkonih ob dvigalu, povzročajo škodo na fasadi in tudi kršenje požarnega reda.
Z predlogom za nakup in montažo železnega podstavka za parkiranje koles pred blokom ali pod stopniščem v hiši (cc. 100-150 €) se prisotni ne strinjajo, čeprav etažni lastniki finančno nebi bili obremenjeni, ker bi bilo plačilo za nakup iz skupnega fonda v hiši.

2/2 Ga. M. B. se za generalno čiščenje v bloku po obnovi stopnišča plača plačilo v znesku 400€. Že izplačano 200€ za nakup čistil in izposoje stroja. Preostalo plačilo po zaključenem delu obnove stopnišča. Plačilo ni v breme stanovalcem, plača se iz skupnega fonda v hiši.

2/3 Z ga. N. M. je dogovorjeno in sklepčno da poskrbi za ureditev našega korita pred vhodom v blok. Plačilo po dogovoru iz skupnega fonda v hiši. Ni breme stanovalcem.

Sestanek etažnih lastnikov vodila N. N.
Konec sestanka ob 20.25 uri.

Posredovano
-vsem etažnim lastnikom hiše .
Datum :15.7.2013                                                                                        Podpis : N. N.

P. S.
To je bil zadnji sestanek etažnih lastnikov v stavbi. Vsako leto 1 x pa skliče 'zbor stanovalcev' upravnik, ko mora podati poročilo o svojem delu.

Zadnja predelava: 28. 8. 2016